8pic.ir     مكانی برای آپلود رایگان فایل های شما 8pic.ir     مكانی برای آپلود رایگان فایل های شما
سوالات عمومی آزمون استخدامی ها
سوالات ،عمومی ،آزمون، استخدامی ،
دانشجو خاطرنشان كرد: دانشگاه‌ها در صورت نياز و عدم وجود متقاضي دكتري براي جذب اعضاي هيئت علمي مي‌توانند از متقاضيان كارشناسي‌ارشد و دانشجويان دكتري استفاده كنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، كامران دانشجو وزير علوم، تحقيقات و فناوري در ديدار جمعي از رؤساي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي كشور با تأكيد بر جذب و حفظ اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌ها گفت: مهم‌ترين بحث در جذب اعضاي هيئت علمي، ماندگاري آن‌ها در دانشگاه است و رؤساي دانشگاه‌ها بايد در اين راستا تلاش كنند تا اعضاي هيئت علمي را در دانشگاه خود حفظ كنند.
وي افزود: رؤساي دانشگاه‌ها با هماهنگي استانداري‌ها و مسئولان محلي مي‌توانند تسهيلات رفاهي اساتيد را فراهم كرده تا مشكلي براي ماندن آن‌ها در شهر موردنظر وجود نداشته باشد.
دانشجو با تأكيد بر امر سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي مختلف آموزش عالي كشور خاطرنشان كرد: همچنان كه در مسائل مختلف براي امور زير بنايي مانند راه‌سازي، سدسازي و ... سرمايه‌گذاري مي‌شود، دانشگاه نيز نياز به حمايت مسئولان اجرايي استاني و خيرين دارد و رؤساي دانشگاه‌ها بايد در جلب اين حمايت‌ها تلاش كنند چرا كه تربيت نيروي‌انساني زير بنايي‌ترين و مهم‌ترين سرمايه‌گذاري در كشور است و نبايد به آن به صورت يك سرمايه‌گذاري جنبي نگاه شود.
وزير علوم تأكيد كرد: مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي و محلي به سرمايه‌گذاري در بخش آموزش عالي به صورت يك سرمايه‌گذاري زيربنايي و اساسي نگاه كنند و از اعتبارات محلي همان‌طور كه براي ديگر امور زيربنايي هزينه مي‌كنند براي دانشگاه‌ها نيز هزينه كنند و وزارت علوم را تنها نگذارند.
وي ضمن تشكر از مجلس شوراي اسلامي به دليل اعتماد به هيئت امنا و اينكه دست رؤساي دانشگاه‌ها با موارد قانوني مندرج برنامه پنجم توسعه كشور در اداره امور دانشگاه باز گذاشتند، تصريح كرد: قانون برنامه پنجم توسعه كشور ظرفيت‌هاي بسيار خوبي براي دانشگاه‌ها فراهم كرده است و با توجه به اينكه اعضاي هيئت علمي از اركان اصلي دانشگاه هستند، رؤساي دانشگاه‌ها بايد به موضوع جذب اعضاي هيئت علمي به عنوان كار اصلي خود بنگرند.
دانشجو گفت: با توجه به تعداد اساتيدي كه در حال حاضر داريم مي‌توانيم هم در دوره دكتري و هم در دوره كارشناسي‌ارشد 2 تا چهار برابر ظرفيت فعلي پذيرش دانشجو داشته باشيم.
وزير علوم در خصوص جذب اعضاي هيئت علمي اظهار داشت: بيش از 21 هزار نفر دارنده مدرك كارشناسي‌ارشد در فراخوان مركز جذب هيئت علمي ثبت‌نام كردند و ما در كشور به 20 هزار عضو هيئت علمي نياز داريم درحالي كه حدود 3 هزار نفر دارنده مدرك دكتري تخصصي متقاضي عضويت هيئت علمي هستند و اين موضوع جذب هيئت علمي در مرتبه مربي را اجتناب‌ناپذير مي‌سازد لذا دانشگاه‌ها در صورت نياز و عدم وجود متقاضي دكتري مي‌توانند از متقاضيان كارشناسي‌ارشد و دانشجويان دكتري استفاده كنند.
وي افزود: رؤساي دانشگاه‌ها مي‌توانند از همين طريق مربي استخدام كرده و با دادن بورسيه، از آن‌ها حمايت كنند تا دكتري خود را بگيرند.
دانشجو خطاب به رؤساي دانشگاه‌ها تأكيد كرد: اجازه بدهيد اساتيد، دانشجويان دكتري و كارشناسي‌ارشد بيشتري را هدايت كنند چرا كه بخش زيادي از رشد و ارتقاي علمي يك عضو هيئت علمي منوط به هدايت و راهنمايي دانشجويان تحصيلات تكميلي است.
وي با بيان اينكه تحصيلات تكميلي، دانشگاه را پايدار نگاه مي‌دارد افزود: رؤساي دانشگاه‌ها بايد ظرفيت پذيرش دانشجوي دوره كارشناسي ارشد و دكتري را افزايش دهند.
دانشجو تأكيد كرد: موضوعي كه اكنون حائز اهميت است، تحول در آموزش عالي است و در اين راستا راه‌اندازي دوره‌هاي دكتراي پژوهشي، مسير حركت را متحول مي‌كند و با استفاده از اين روش و نيز افزايش ظرفيت پذيرش در دوره‌هاي دكتري مي‌توان به جاي گسيل دانشجويان به ديگر كشورها، ظرفيت پذيرش دانشجوي دكتري را هر سال به 15 تا 20 هزار نفر در كشور برسانيم كه در اين خصوص اراده مسئولان دانشگاه مهم است.
وزير علوم تصريح كرد: چنانچه دانشگاهي شرايط و امكانات آن را ندارد، مي‌تواند با دانشگاه‌هاي بزرگ در اين خصوص همكاري كند و مطمئناً دكتراي تحصيل كرده در داخل در هر دانشگاهي كه باشد به مراتب از بسياري از دانشگاه‌ها كه در كشورهايي مانند مالزي، تاجيكستان، هندوستان، آذربايجان، ارمنستان و ...ارجحيت دارد و معتبرتر است.
دانشجو در بخش ديگري از سخنان خود به مسائل فرهنگي، تربيتي در دانشگاه‌ها اشاره كرد و گفت: ما به تحول نياز داريم و رؤساي دانشگاه ها مي‌توانند با اختياراتي كه دارند مناسبات به شيوه غربي در دانشگاه را تغيير داده تا دانشگاه اسلامي را به عنوان الگو به دنيا معرفي كنند.
وزير علوم با اشاره به اسلامي شدن دانشگاه‌ها يادآور شد: اسلامي شدن دانشگاه‌ها كه از مهمترين سياست‌هاي وزارت علوم است مسئله اي جنبي نيست، بلكه نافع بودن علم را تضمين كرده و جهت علم را با هدف آفرينش و خلقت همسو مي‌كند چرا كه جهت علم را ايمان تعيين مي‌كند و علم به تنهايي نمي‌تواند پيشرفت، تعالي و آرامش را براي انسان به ارمغان آورد.
دانشجو در ادامه گفت: محتواي اسلامي كردن دانشگاه‌ها به علوم‌انساني باز مي‌گردد، علوم‌انساني مقصد را نشان مي‌دهد و با توجه به اينكه ما در تعريف انسان و هستي با غرب متفاوت هستيم، علوم‌انساني ما نيز با علوم‌انساني غرب متفاوت است و اين تفاوت بايد در آموزش عالي ما نيز ديده شود.
وزير علوم خاطرنشان كرد: دانشجويان، اعضاي هيئت علمي و دانشگاه‌هاي ما از نظر توليد علم در سال‌هاي اخير بسيار موفق عمل كرده‌اند و در مورد تبديل علم به ثروت ملي هم بايد تبيين شود كه وظيفه وزارت علوم و دانشگاه‌ها تبديل علم به ثروت نيست، بلكه ما بايد با تدوين آيين نامه‌ها و دستورالعمل‌هاي جهت‌دار، توليد علم را در مسير حل مشكلات حوزه كار برد قرار دهيم كه اين مهم اكنون در آيين‌نامه ارتقا ديده شده است و ضمناً با همكاري وزارت دفاع و همچنين وزارت صنايع، موضوع رساله‌هاي دكتري نيز در راستاي افزايش توان دفاعي و صنعتي كشور قرار مي‌گيرد.
وي افزود: توليد ثروت ملي از علم يا همان تبديل علم به ثروت، نياز به سرمايه‌گذاري‌هاي حوزه‌هاي كاربرد دارد و آن‌ها بايد اين علم توليد شده را كه جهت‌دار هم هست و در حال حاضر در راستاي حل مشكلات آن‌ها و باز كردن گره‌هاي حوزه كاربرد مي‌باشد را با سرمايه‌گذاري مناسب به ثروت ملي تبديل كنند البته وزارت علوم سياست‌گذاري‌هاي خود را در راستاي بكارگيري علم براي افزايش عزت، منزلت و اقتدار هر چه بيشتر ملت نيز تبيين كرده و اجرا خواهد كرد.
دانشجو همچنين از رؤساي دانشگاه‌ها خواست در نقل و انتقال دانشجويان ايراني خارج از كشور به داخل به ويژه در مقاطع كارداني و كارشناسي كه ظرفيت پذيرش بيشتري وجود دارد همكاري جدي‌تري داشته باشند.
براساس اين گزارش، در اين نشست دو كميسيون تشكيل شد و درخصوص راه‌هاي ادامه استمرار هرچه بيشتر اجرايي و عملياتي شدن برنامه هاي ارائه شده وزير به مجلس شوراي اسلامي و بررسي عملكرد 18 ماهه دانشگاه‌ها و وزارت علوم و نقاط قوت و ضعف آنها و همچنين بررسي مشكلات دانشگاه‌ها با حضور مشاوران وزير، معاونان آموزشي، فرهنگي و اجتماعي، اداري مالي و مديران اين وزارتخانه تشكيل شد.
در اين كميسيون‌ها كه با نظارت عباس طائب مشاور عالي وزير علوم در امور اجرايي و مهدي ايرانمنش معاون وزير و رئيس مركز هيئت‌هاي امنا و هيئت مميزه مركزي وزارت علوم تشكيل شد، رؤساي دانشگاه‌ها مسائل و مشكلات خود را مطرح و در اين خصوص تبادل نظر كرده و نتيجه را به وزير علوم گزارش دادند.
سوالات آزمون استخدام، سوالات آزمون استخدامی ، آزمون استخدامی ، اگهی آزمون استخدامی ، آگهی آزمون استخدامی ، آگهی استخدامی ، اگهی استخدامی کل کشور، اگهی استخدامی کل کشور


ارسال توسط رحیمیان
دعوت به همكاري در بانك گردشگري  
بانك‌گردشگري به منظور تكميل كادر فني خود از افراد واجد شرايط جهت اشتغال در تهران دعوت به همكاري مي‌نمايد.
به گزارش خبرنگار بازاركار، اين بانك ازمتقاضيان با حداقل مدرك تحصيلي ‌ مهندسي سخت افزار IT و مهندسي نرم افزارIT  دعوت به همكاري مي نمايد.
دارابودن 2 سال سابقه كاري مرتبط با عنوان شغلي مورد نظر از جمله شرايط  اعلام شده مي‌باشد.
متقاضيان مي‌توانند براي دسترسي به اطلاعيه استخدامي به صفحه 7 شماره 617 نشريه بازاركار مورخ 4 تير مراجعه نمايند.
سوالات آزمون استخدام، سوالات آزمون استخدامی ، آزمون استخدامی ، اگهی آزمون استخدامی ، آگهی آزمون استخدامی ، آگهی استخدامی ، اگهی استخدامی کل کشور، اگهی استخدامی کل کشور


ارسال توسط رحیمیان
آزمون استخدام نیرو در سازمان تأمین‌اجتماعی

 سازمان تأمین‌اجتماعی به منظور تکمیل کادر موردنیاز واحدهای تابعه در بخش‌های بیمه‌ای و درمانی نسبت به برگزاری آزمون و استخدام نیرو اقدام می‌کند.

به گزارش تأمین، متقاضیان شرکت در آزمون بخش بیمه‌ای باید دارای مدرک کارشناسی در رشته‌های موردنیاز و مرتبط با سازمان تأمین‌اجتماعی باشند. در بخش درمان نیز دارندگان مدارک دیپلم بهیاری، کاردانی، کارشناسی و دکترای پزشک عمومی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.
اطلاعات تکمیلی، رشته‌ها و شهرهای نیازمند جذب نیرو شنبه هفتم آبانماه از طریق سایت رسمی سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی www.tamin.ir، اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است،درمرحله اول که آزمون آن ششم آبان ماه برگزار خواهد شد، 728نفرجذب سازمان تامین اجتماعی میشوند.

 
سوالات آزمون استخدام، سوالات آزمون استخدامی ، آزمون استخدامی ، اگهی آزمون استخدامی ، آگهی آزمون استخدامی ، آگهی استخدامی ، اگهی استخدامی کل کشور، اگهی استخدامی کل کشور


ارسال توسط رحیمیان
استخدام 874 نفر در سازمان تأمین‌اجتماعی
براساس مصوبه هیأت‌مدیره سازمان تأمین‌اجتماعی در چهارم آذرماه سال‌جاری آزمون استخدامی سازمان تأمین‌اجتماعی برای جذب 874 نفر نیروی جدید برگزار می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی تأمین ، جذب این افراد در قالب نیروی قراردادی بند «ب» ماده 2 آیین‌نامه استخدامی سازمان تأمین‌اجتماعی در سال 90 از محل 50 درصد افت نیروی انسانی، برای تأمین قسمتی از نیروهای موردنیاز واحدهای ایجادی جدید و یا توسعه واحدهای فعلی انجام می‌شود.
آگهی استخدام و شرایط شرکت در آزمون استخدامی تأمین‌اجتماعی در آینده به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.
سوالات آزمون استخدام، سوالات آزمون استخدامی ، آزمون استخدامی ، اگهی آزمون استخدامی ، آگهی آزمون استخدامی ، آگهی استخدامی ، اگهی استخدامی کل کشور، اگهی استخدامی کل کشور


تاریخ: سه شنبه 3 تير 1390برچسب:,
ارسال توسط رحیمیان
 جهت امور ثبت نام دانش آموختگان ممتاز جهت گزینش و استخدام در صنعت نفت و  جهت امور ثبت نام دانش آموختگان ممتاز جهت گزینش و استخدام در صنعت نفت اینجا کلیک کنید
سوالات آزمون استخدام، سوالات آزمون استخدامی ، آزمون استخدامی ، اگهی آزمون استخدامی ، آگهی آزمون استخدامی ، آگهی استخدامی ، اگهی استخدامی کل کشور، اگهی استخدامی کل کشور


ارسال توسط رحیمیان
راهنماي متقاضيان استفاده از طرح نظام در صنعت نفت
تعریف : طرح نظام به طرحي اطلاق مي گردد كه از طريق آن برخي فارغ التحصيلان دانشگاهي در رشته هاي مورد نياز  صنعت نفت و در مقاطع تحصيلي كارشناسي وكارشناسي ارشد جهت گذرانيدن خدمت نظام وظيفه در اين وزارتخانه به كارگرفته مي شوند.
هدف : تامين بخشي از نيازهاي نيروي انساني شركتهاي تابعه صنعت نفت در مناطق محروم عملياتي و بد آب و هوا .
توجه : بدليل محدوديت سهميه، اولويت پذيرش با دانش آموختگان دانشگاه صنعت نفت و بورسيه هاي وزارت نفت است لذا صرفاً در صورت نياز ووجود سهيمه مازاد، از فارغ التحصيلان ساير دانشگاهها استفاده مي شود.
نحوه ثبت نام : متقاضيان طرح نظام در صورت تمايل به ثبت نام مي توانند 6 ماه قبل از تاريخ اعزام در سايت معاونت منابع انساني به نشاني www.pmhr.ir و يا سايت وزار ت نفت به نشاني www.mop.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمايند .
شرایط پذیرش داوطلبان انجام خدمت سربازی در صنعت نفت :
1- اولويت بندي دانشگاه محل تحصيل :
اولویت ثبت نام درخصوص دانشگاههای محل تحصیل به شرح ذیل می‌باشد:
  1. فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت و بورسیه‌های وزارت نفت.
  2. فارغ التحصیلان دانشگاههای روزانه دولتی مندرج در جدول زیر.
  3. فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاههای روزانه دولتی.
  4. فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاههای شبانه دولتی.
  5. فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی.
  6. فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاهها (براساس مفاد دستورالعمل استخدام در صنعت نفت)
2- رشته های تحصیلی مورد پذیرش جهت طرح نظام :
رشته‌های مورد پذیرش جهت طرح نظام به شرح ذیل می‌باشد:
  1. مهندسی نفت
  2. مهنسی شیمی(کلیه گرایشها به استثناء صنایع غذایی و صنایع معدنی) 
  3. شیمی
  4. مهندسی صنایع
  5. مهندسی برق (کلیه گرایشها به استثنای گرایش قدرت)
  6. مهندسی مكانیك
  7. مهندسی مواد
  8. مهندسی عمران
  9. مهندسی كامپیوتر
  10. زمین شناسی(فقط مقطع کارشناسی ارشد)
  11. برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
سوالات آزمون استخدام، سوالات آزمون استخدامی ، آزمون استخدامی ، اگهی آزمون استخدامی ، آگهی آزمون استخدامی ، آگهی استخدامی ، اگهی استخدامی کل کشور، اگهی استخدامی کل کشور


ارسال توسط رحیمیان



رديف شركت/مديريت دكترا كارشناسي ارشد كارشناسي تكنسين كارگر ماهر
و درجه ١
كارگر نيمه ماهر كارگر ساده مجموع
١ موسسه مطالعات بين المللي  انرژي   ٣ ٥         ٨
٢ پژوهشگاه صنعت نفت ٤٦ ٣٤ ٣٥ ٢٧       ١٤٢
٣ شركت نفت فلات قاره ايران   ٣٠ ٩٠ ٢٥٠ ٣٠٠ ٢٥٠ ١٥٠ ١٠٧٠
٤ شركت پايانه هاي  نفتي ايران   ٩٧ ٤٦١ ٣٢٣ ٨٩٢ ٨٨٠ ١٢٣٢ ٣٨٧٥
٥ شركت مهندسي و توسعه نفت ١٤ ٢٩ ٥٤ ٢٣ ٣٢ ٤٠ ٤٠ ٢٣٢
6 طرح كمك به عمران مناطق نفتخيز   ١ ٣٥         ٣٦
٧ مديريت پژوهش و فناوري  ٧ ٩   ٣       ١٩
٨ سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ١٤١ ٢ ١٢١ ٣٤ ١٠٦ ٥٨ ٨٤ ٥٤٦
٩ شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب ٠ ٤ ١٢ ٥٥ ٤١٧ ٢٥٧ ٢٧٢٣ ٣٤٦٨
١٠ شركت نفت مناطق مركزي ايران ٥ ٦٥ ٣٤٢ ١٢٥ ٢٩٠ ٣٣٠ ١٠٠ ١٢٥٧
١١ مديريت بهداشت ، ايمني  و محيط زيست  ٤ ٢٠ ٦ ٥       ٣٥
  جمع كل ٢١٧ ٢٨٤ ١١٦١ ٨٤٥ ٢٠٣٧ ١٨١٥ ٤٣٢٩ ١٠٦٨٨

 

سوالات آزمون استخدام، سوالات آزمون استخدامی ، آزمون استخدامی ، اگهی آزمون استخدامی ، آگهی آزمون استخدامی ، آگهی استخدامی ، اگهی استخدامی کل کشور، اگهی استخدامی کل کشور


ارسال توسط رحیمیان